HELENA GÜELL

Llicenciada en Antropologia Cultural per la Universitat de Barcelona, Postgrau en Estadística Aplicada per la UPC i Màster en PNL, Màster en Hipnosis Ericksoniana amb PNL. Màster en Tècniques de presentació (Trainer's Training), Formació en Constelacions Ornaitzacionals, i Postgrau en Teràpia breu centrada en solucions per l'Insitut Gestalt. Amb 30 anys d’experiència com a consultora i formadora en desenvolupament de la cultura del treball, habilitats socials, comunicative i desnevolupament comopetències de comendament.

DAVID HORTS

Llicenciat en Psicología per la Universitat de Barcelona. Títol de Psicòleg General Sanitari. Postgrau sobre anàlisi i conducció de grups per la Univ. de Barcelona. Postgrau sobre clínica infantil i de l'adolescent, per la Univ. de Barcelona. Màster en Psicoteràpia Analítica Grupal per la Universitat de Deusto, Bilbao. 

 

RAMON RIUS

Grau en Psicologia, UOC. Postgrau en PNL, Coaching i lideratge d’equips, ENEB. Màster Universitari de Prevenció de Riscos Laborals, UMC. Experiència professiona en: Prevenció i gestió de l’estrès, mobbing, burn-out i ansietat. Lideratge d’equips. Comunicació assertiva. Resolució de problemes.

MERCÈ OLIVERAS

Llicenciada en psicología clínica per la Facultat de Barcelona. Títol de especialista en psicologia   clínica  pel Ministeri de Ciència i Innovació. Subdirecció General d’Especialitats en Ciències de la Salut.   Màster en Psicoteràpia Analítica Crupal per la Universitat de Deusto de  Bilbao. Obtenció de la suficiència investigadora en el programa de doctorat de la Universitat de Barcelona: Influència social: relacions, efectes i  processos. 


 

JULIO MANAU

Coach i formador en habilitats personals i directives.  Enginyer Tècnicc en Telecomunicació UPC. Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching EAE Business School.  Màster en Ludoformació, Gestió eficaç d'equips. Coach Certificat ICF.

ISABEL VALLÈS

Màster en Psicopatologia Clínica per la Fundació Vidal i Barraquer de la Universitat Ramon Llull i Llicenciada en Psicologia en l’Especialitat Clínica per la Universitat de Barcelona. Ha cursat estudis de formació en Teràpia de Parella i Conflictes Familiars
Formació en Mindfullness aplicada a la Salut Mental per la Fundació Doctor Robert de la Universitat Autònoma de Barcelona. Formada en Mindfullnes aplicada a l’educació per l’Institut del Desenvolupament professional ICE de la Universitat de Barcelona.
 

ENRIC BERGONYÓ

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials UPF. Enginyer Tècnic Agrícola UPC. Agile-Scrum Master UB. Coaching d’Equips (ICF) i Coaching Executiu (ICF) Escuela Europea de Coaching. Postgrau Gestió Internacional de Compres Escola Superior de Comerç Internacional - UPF. Curs Comunicació Efectiva i Direcció d’Equips Centro Publish. Curs Negociació Fundació EMI d’Estudis Empresarials.

S'ha enviat correctament!

Uneixte a la nostra llista de contactes

i no et perdis cap actualització

Email

Escriu-nos si necessites més informació i/o per inscriure't per rebre totes

les novetats