HELENA GÜELL

Llicenciada en Antropologia Cultural per la Universitat de Barcelona, Postgrau en Estadística Aplicada per la UPC i Màster en PNL, Màster en Hipnosis Ericksoniana amb PNL. Màster en Tècniques de presentació (Trainer's Training), Formació en Constelacions Ornaitzacionals, i Postgrau en Teràpia breu centrada en solucions per l'Insitut Gestalt. Amb 30 anys d’experiència com a consultora i formadora en desenvolupament de la cultura del treball, habilitats socials, comunicative i desnevolupament comopetències de comendament.

ESPERANÇA GÓMEZ

Màster Universitari en Antropologia i Etnografia per la Universitat de Barcelona. Màster en Tècniques i Eines de creixement personal, Màster en Resolució de conflictes, Curs d'Intel·ligència Emocional i Curs de Recursos Humans i Gestió de persones per el Programa de Formación E-learning de Divulgación Dinámica.

SILVIA LÓPEZ

Titulada en tècnic de laboratori, diplomada en Fisioteràpia, amb especialització en reeducació postural, en Ginecologia-Obstetrícia, perineu i Sòl Pèlvic, Formació en Pilates, Mètode hipopressiva i Postgrau en Emergències Extrahospitalàries.

MERCÈ OLIVERAS

Llicenciada en psicología clínica per la Facultat de Barcelona. Títol de especialista en psicologia   clínica  pel Ministeri de Ciència i Innovació. Subdirecció General d’Especialitats en Ciències de la Salut.   Màster en Psicoteràpia Analítica Crupal per la Universitat de Deusto de  Bilbao. Obtenció de la suficiència investigadora en el programa de doctorat de la Universitat de Barcelona: Influència social: relacions, efectes i  processos. 

DAVID HORTS

Llicenciat en Psicología per la Universitat de Barcelona. Títol de Psicòleg General Sanitari. Postgrau sobre anàlisi i conducció de grups per la Univ. de Barcelona. Postgrau sobre clínica infantil i de l'adolescent, per la Univ. de Barcelona. Màster en Psicoteràpia Analítica Grupal per la Universitat de Deusto, Bilbao. 

ISABEL VALLÈS

Màster en Psicopatologia Clínica per la Fundació Vidal i Barraquer de la Universitat Ramon Llull i Llicenciada en Psicologia en l’Especialitat Clínica per la Universitat de Barcelona. Ha cursat estudis de formació en Teràpia de Parella i Conflictes Familiars

Formació en Mindfullness aplicada a la Salut Mental per la Fundació Doctor Robert de la Universitat Autònoma de Barcelona. Formada en Mindfullnes aplicada a l’educació per l’Institut del Desenvolupament professional ICE de la Universitat de Barcelona.

JULIO MANAU

Coach i formador en habilitats personals i directives  Enginyer Tècnicc en Telecomunicació. Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching, Màster en Ludoformació, Curs Gestió Eficaç d'Equips, 

Escriu-nos si necessites més informació i/o per inscriure't per rebre totes

les novetats

Grup Sural Consultors, SL                                           Tel. 93 891 5008  /  610 22 59 06                                                            grupsural@grupsural.com