Grup Sural Consultors, SL                                           Tel. 93 891 5008  /  610 22 59 06                                                            grupsural@grupsural.com

HELENA GÜELL

 

Llicenciada en Antropologia Cultural per la Universitat de Barcelona, Postgrau en Estadística Aplicada per la UPC i Màster en PNL, Màster en Hipnosis Ericksoniana amb PNL. Màster en Tècniques de presentació (Trainer's Training), Formació en Constelacions Ornaitzacionals, i Postgrau en Teràpia breu centrada en solucions per l'Insitut Gestalt. 


Amb 30 anys d’experiència com a consultora i formadora en desenvolupament de la cultura del treball, habilitats socials, comunicative i desnevolupament comopetències de comendament. A desenvolupat la seva activitat tant a l’empresa privada com a l’Administració Pública, especialment en l’àmbit sanitari, en l'àmbit de la intervenció social, l'administració pública i el sector bancari. És especialista en consultoria d’avaluació, organització del treball i gestió del canvi en les organitzacions. Ha dirigit projectes de consultoria en organització de serveis d’atenció al públic, orientació de la cultura d’empresa, direcció per valors i aplicació de noves tecnologies entre d’altres projectes significatius.


Autora del llibre Com millorar l’atenció al client, Ed. Gestió 2000, Barcelona, 2000. (En col·laboració) i de diversos estudis i investigacions en temes socials i de màrqueting. Entre d’altres destaquem: Estudi qualitatiu dels hàbits i motivacions del públic del Centre Cultural de Barcelona de la Fundació de "la Caixa"; La demanda sociosanitària a l’Institut Català de la Salut. Anàlisi de sistemes d’organització i característiques de l’atenció al públic, Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

 

Fundadora del centre de Formació Kanz Erremal al desert del Marroc, dins el context de la cultura berber, on anualment es realitzen diverses activitats de formació amb metodología d'outdoor training des de la seva obertura l’any 2003. La formació en el territori permet treballar des d'una perspectiva de l'antropolgia cultural la competència de la gestió de les relacions interculturals: prejudicis, comunicació, revisió de valors i comportaments.

 

MERCÈ OLIVERAS BALART 

 

Llicenciada en psicología clínica per la Facultat de Barcelona. Títol de especialista en psicologia   clínica  pel Ministeri de Ciència i Innovació. Subdirecció General d’Especialitats en Ciències de la Salut.   Màster en Psicoteràpia Analítica Crupal per la Universitat de Deusto de  Bilbao. Obtenció de la suficiència investigadora en el programa de doctorat de la Universitat de Barcelona: Influència social: relacions, efectes i  processos. 

 

Docent  des de l’any 1995 en diversos  projectes de formació ocupacional i de reciclatge professional, en el col·legi d’infermeria de Barcelona, al Institut Superior D’estudis de psicologia (ISEP)   i a  l’Escola d’Administració Pública entre d’altres.

 

Amb 20 anys d’experiència com a psicòloga , actualment  treballa en el Centre mèdic i psicològic Bonanova   i a la  Clínica Eugin de ginecologia i obstetrícia, desenvolupant les funcions de psicòloga clínica: avaluació, diagnòstic i  tractament; amb tècniques de intervenció  individuals, de parella i grupals. 

ISABEL VALLÈS

 

Màster en Psicopatologia Clínica per la Fundació Vidal i Barraquer de la Universitat Ramon Llull i Llicenciada en Psicologia en l’Especialitat Clínica per la Universitat de Barcelona.

Ha cursat estudis de formació en Teràpia de Parella i Conflictes Familiars

Formació en Mindfullness aplicada a la Salut Mental per la Fundació Doctor Robert de la Universitat Autònoma de Barcelona. Formada en Mindfullnes aplicada a l’educació per l’Institut del Desenvolupament professional ICE de la Universitat de Barcelona.

 

Amplia experiència en Formació en Habilitats Directives i de Comunicació. Ha impartit cursos com a Formadora en la Gestió del canvi, Assertivitat, Liderat, Gestió del temps i Gestió emocional i de l'estrès, entre d’altres

Ha treballat com a Assessora en diferents projectes en l’Àmbit Social , Psicòloga en l’Administració Pública i en l’Àmbit Educatiu.

Ha treballat com a Psicòloga d’Emergències i en atenció als familiars de víctimes en treballs terapèutics d’acompanyament al dol.

En l’actualitat combina la Consultoria i formació dins l'equip de Grup Sural Consultors i des de fa 24 anys exerceix com a Psicòloga Privada en el seu despatx professional i és Psicòloga del Centre Bonanova de Psiquiatria i Psicologia.

 

ESPERANÇA GÓMEZ

Màster Universitari en Antropologia i Etnografia per la Universitat de Barcelona. Màster en Tècniques i Eines de creixement personal, Màster en Resolució de conflictes, Curs d'Intel·ligència Emocional i Curs de Recursos Humans i Gestió de persones per el Programa de Formación E-learning de Divulgación Dinámica.

 

Formadora de cursos en habilitats comunicatives: L’ús de la dialèctica positiva i la veu, Saber escoltar. Cursos per a la Gestió del temps: Pautes per prioritzar, Optimització de reunions, Gestió de les interrupcions. Cursos de Negociació i Mediació: Tècniques de Negociació i Mediació. Cursos per a la Gestió Emocional i de l’Estrès: Resiliència, Automotivació. I Cursos per a desenvolupar la Creativitat i l’Innovació: Activar els meus Talents per a portar a l’Equip, Innovació i Creativitat per al desenvolupament de la flexibilitat.

FRANCESC ESTEVE

Certificat de professionalitat en Mediació Comunitària. Practitioner en Programació Neurolingüística Neuron. Grau en Ciències Socials. Formador en diversos cursos de Comunicació, PNL, Resolució de conflictes, Negociació i Mediació a la consultoria Grup Sural Consultors.

DAVID HORTS

Llicenciat en Psicología per la Universitat de Barcelona. Títol de Psicòleg General Sanitari. Postgrau sobre anàlisi i conducció de grups per la Univ. de Barcelona. Postgrau sobre clínica infantil i de l'adolescent, per la Univ. de Barcelona. Màster en Psicoteràpia Analítica Grupal per la Universitat de Deusto, Bilbao. 

 

Actualment exercint com a psicòleg al Centre Bonanova de Psiquiatría i Psicología, així com a terapeuta amb consulta privada, a Barcelona. I alhora, formador en el camp dels recursos humans, especialment en treball en equip, comunicació, lideratge, resolució de conflictes i dinàmiqus de grup. 

SILVIA LÓPEZ 

Titulada en tècnic de laboratori, diplomada en Fisioteràpia, amb especialització en reeducació postural, en Ginecologia-Obstetrícia, perineu i Sòl Pèlvic, Formació en Pilates, Mètode hipopressiva i Postgrau en Emergències Extrahospitalàries.

 

Formadora d'Esquena Sana, Gestió de l'estrès laboral, Primers Auxilis (Suport Vital Bàsic + ús del Desfibril·lador; SVB + DEA), Tècniques de Pilates, el Mètode hipopressiva , Ergonomia Postural i Manipulació Manual de càrregues.

 

Després de 20 anys de recorregut professional, valoro el enriquiment què obtingut a nivell personal en realitzar les formacions, conèixer a diversos grups de persones, de les Quins sempre aprenc enormement. Voluntària en Creu Roja.

  

 

Escriu-nos si necessites més informació i/o per inscriure't per rebre totes

les novetats