top of page

Desconnecta't per connectarEl mòbil i les pantalles formen part del nostre dia a dia. Això és una realitat per tothom. I si parlem dels joves, aquest fet es multipica exponencialment. Han nascut i crescut amb les pantalles i aquestes formen part de tots els moments de la seva vida.


Aquesta realitat presenta avantatges i inconvenients, i d’aquests darrers en volem destacar un: la desconnexió de “l’ara i aquí”, d’estar present amb els cinc sentits en allò que estem fent en aquest moment.


És a partir d’aquest fet que hem creat el taller “Desconnecta per connectar-te”. Un espai per donar eines als educadors perquè puguin treballar amb els joves més enllà de les pantalles. A partir de dinàmiques individuals i grupals, presentem una sèrie de jocs i altres eines per poder reflexionar al voltant de l’ús i abús del mòbil i oferir alternatives atractives a determinades conductes.


Entendre el mapa dels joves, la intenció positiva de determinades conductes i la manera com ens posicionem davant aquests fets, ens permet desenvolupar estratègies diferents per aproximar-nos al jovent. L’experiència ens diu que la millor manera d’aprendre una cosa és jugant, és per això que en aquest taller n’aprendreu molt.17 views0 comments

​Últimes entrades

bottom of page